Hoe maak ik een account aan

Een account op deze site is gratis en alleen voor Atos medewerkers of Atos voormalig medewerkers in Nederland en Belgie. LET OP: een account is niet hetzelfde als het lidmaatschap van de personeelsvereniging. Met een account kun je je inschrijven voor evenementen zonder dat je de korting voor leden ontvangt. Om lid te worden en wel de kortingen te ontvangen is een extra stap nodig. Zie punt 8.

Nederlandse en Belgische Atos medewerkers

 1. Ga naar Login (rechts bovenaan de menu-balk)
 2. Kies tabblad "Create new account"
 3. Vul je gegevens in, de gegevens met een rode * zijn verplicht. Volg hierbij de hints onder de invoervelden. Vul bij "Country" het land in waar je werkzaam bent.
 4. Herhaal de Captcha-code
 5. Verstuur het formulier met "Create new Account"
 6. Je krijgt nu op je Atos mailadres een verificatiemail. Klik op de eenmalige link in deze mail om je account te activeren en je wachtwoord in te stellen.
  • Geen verificatiemail ontvangen? Controleer je spamfolder. De afzender van de mail is "support@funology.eu"
 7. Na het instellen van je wachtwoord is de creatie van je account gereed.
 8. Nederlandse Atos medewerkers zien vervolgens automatisch een scherm met daarop een knop om ook lid te worden. Dit lidmaatschap is niet verplicht, maar geeft hoge kortingen op activiteiten.
  • Wil je niet gelijk lid worden? Het lidmaatschapsformulier is als je ingelogd bent voor nederlandse niet-leden altijd te benaderen via "Membership" in het menu.

Nieuw binnengekomen nederlandse Atos medewerkers, welke op de introductiedag het formulier hebben ingevuld lid te worden van de personeelsvereniging

 • Voor deze groep is een account en het lidmaatschap aangemaakt. Je hoeft alleen je wachtwoord in te stellen:
 • Ga naar Login (rechts bovenaan de menu-balk)
 • Kies tabblad "Request new password"
 • Vul je DASid of je Atos mailadres in.
 • Je ontvangt een mail op je Atos mailadres. Klik op de link in deze mail om je wachtwoord in te stellen.
  • Geen mail ontvangen? Controleer je spamfolder. De afzender van de mail is "support@funology.eu"
  • De mail bevindt zich ook niet in je spamfolder? Stuur dan een mail aan support@funology.eu met vermelding van je DASid en Atos mailadres.

Atos medewerkers welke Atos gaan/hebben verlaten (uit dienst/pensioen), maar lid willen blijven/worden

 • Stuur een mail naar funology@atos.net met je verzoek. Als je al een account hebt, vermeld dan je voormalig DAS-id in de mail. Vermeld ook wat het mailadres is waar je nu en in de toekomst op te bereiken bent.