Mountainbiken

Poster Mountainbiken
Location: 
Date: 
Sunday, 5 October, 2014 - 11:00
Pricing: 
Leden/introducees: €5,-. Niet-leden: €45,- p.p.
Members only: 
No (all Atos employees)
Children allowed: 
Yes
Minimum age: 
12

Mountainbiken in Gulpen

Ontvangst tussen 11.00-11.15 uur met een heerlijke Limburgse vlaai en koffie/thee bij:

Rocca
Landraderweg 13
7271 NT Gulpen (routebeschrijving www.rocca.nl)

 

Na het omkleden (in de aanwezige kleedkamers) en het uitdelen van de huurfietsen worden de deelnemers in groepen gesplitst.

De beginners, de middengroep en de “die hards” gaan aan de slag onder leiding van een Rocca-instructeur.

Na afloop kan er gedoucht worden en is er de mogelijkheid om gezamenlijk na te genieten met een drankje dat door Funology wordt aangeboden.

 

Kosten

Leden en partner (maximaal 2 introducees per lid):

  • Deelname: € 5,00 p.p.
  • Fietshuur: € 10,00 p.p.

Niet-leden:

  • Deelname: € 45,00 p.p.
  • Fietshuur:  € 27,00 p.p.

 

Inschrijving
Inschrijven via het registratieformulier (tab "Register" bovenaan dit artikel of hyperlink "Sign me up!" onderaan. Deze links zijn pas zichtbaar na inloggen op deze site.) Om in te loggen dient u een account te hebben op deze site. Leden van de AtosPV hebben reeds een account en hoeven deze alleen te activeren. Zowel het aanmaken van een account als het activeren van een bestaand account kan via link "Login" in het menu. Eenmaal geactiveerde accounts hoeven niet opnieuw geactiveerd te worden. LET OP: Er is verschil tussen een account en het lidmaatschap. Een account is gratis en is nodig om te kunnen inschrijven. Een lidmaatschap kost € 2,- per maand en wordt ingehouden op uw salaris. Ga om lid te worden naar menu-item "Membership", vervolgens tabblad "Register" Na het indrukken van knop "Save registration" gaat uw lidmaatschap direct in en profiteert u van de ledenprijs. Meer informatie over het registratieproces kunt u lezen onder menu onderdeel "FAQ", of op de oude site. U kunt zich op de oude site niet inschrijven.