Marker Wadden RIB Experience

Date: 
Saturday, 10 September, 2022 - 10:00 to 17:00
Pricing: 
€ 30,- voor leden en hun gezinsleden, € 95,- voor niet leden
Members only: 
No (all Atos employees)
Children allowed: 
Yes
Minimum age: 
12

Marker Wadden RIB Experience

 
Heb jij de Marker Wadden al eens bezocht, de nieuwe eilanden in het Markermeer? Hou jij van avontuur en snelheid, van natuur en wandelen, van foto’s maken of vogels kijken? Op 10 september heb jij de kans om met FUNology mee te gaan naar de Marker Wadden. Vorig jaar was dit event een heel groot succes en op verzoek hebben we deze weer in het programma meegenomen.
 
Op zaterdag 10 september organiseert FUNology een Marker Wadden RIB Experience.
Wat houdt dit in:
We verzamelen bij Club Port Side, Oostvaardersdijk 59 E, Lelystad. Hier gaan we eerst genieten van een heerlijke koffie/thee met eigen gemaakt gebak.
 

Dan vertrekken we met twee RIB’s naar de Marker Wadden. Deze RIB’s kunnen een snelheid bereiken van bijna 100 km per uur over het 
water, een l
euke adrenaline test.
Op de Marker Wadden hebben we de keuze tot korte of lange wandelingen. We krijgen een heerlijke lunch mee die we onderweg op een
 bijzonder plekje op de eilanden kunnen nuttigen.
 
Als je minder trek hebt in wandelen kan je ook genieten op het strand. Op de Marker Wadden is er zelfs een restaurant met terras waar het heerlijk vertoeven is.
 

 
Na het bezoek op de Marker Wadden gaan we weer met de RIB’s naar Lelystad. Daar zullen we deze bijzondere dag rond 17 uur  afsluiten met een drankje en een hapje.
Voor informatie over de RIB Experience zie: https://lelystadribexperience.nl/
 
Let op: Dit evenement is niet geschikt voor zwangere vrouwen en mensen met een hernia ivm de klappen op het water.
Heb je vragen over dit event mail dan naar FUNology@atos.net