Het Grote Grand-Prix Circus 2

Location: 
Date: 
Saturday, 5 February, 2022 - 19:15 to 23:45
Pricing: 
€ 10,00 voor leden en € 35,00 voor niet leden
Members only: 
No (all Atos employees)
Children allowed: 
Yes
Minimum age: 
8

Het Grote Grand-Prix Circus 2

Welkom bij het bijzondere theater de Blauwe Kei… en FUNology gaat daarmee ook het pad van toneelvoorstellingen bewandelen!
 
De avond begint met een relaxte ontvangst met hapje/drankje waarna Rob Kamphues, de presentator van alle tv-uitzendingen rond de Formule 1, maar ook verteller, cabaretier en parttime autocoureur, ons meeneemt in verhalen achter de schermen van de autosport. Dat doet hij samen met Rob van Gameren, zijn sidekick op tv en wandelende Formule 1 encyclopedie en Tom Coronel, ook autocoureur en regelmatig te gast in de tv-uitzendingen.
 
Verwacht een avond vol anekdotes, humor, verstand van zaken en een heleboel passie. Maar ook een interactieve quiz met de zaal, een videochat met Formule-1-coureurs Rubens Barrichello en Pedro de la Rosa én een professionele race-simulator. Iemand uit de zaal mag het op die simulator opnemen tegen de van het Formule1-cafe bekende Masked Simmer met wie een live-verbinding wordt gelegd vanuit een geheime locatie.
 
Natuurlijk gaat het ook over Max Verstappen. Waarom is Max zo goed? Is Max de beste van allemaal en is hij als coureur beter dan Kamphues en Coronel samen?
 
Uiteraard heeft FUNology perfecte plaatsen gereserveerd en natuurlijk sluiten we uitgebreid in stijl af met hapjes en drankjes in de speciaal voor ons gereserveerde Afzakkerij!
 
Programma:
  • Tot 19:30 uur: melden op locatie met ontvangst door FUNology.
  • 20:15 uur: start voorstelling
  • 22:00 uur: einde voorstelling en start borrel!
Locatie:
Theater De Blauwe Kei,
Verlengde Noordkade 10-12,
5462 EH Veghel
 
Aanvullend: