Greentwist Cooking Workshop Lente

Location: 
Date: 
Tuesday, 29 March, 2022 - 17:00 to 18:30
Pricing: 
€5,00 voor leden en gezinsleden en €30,00 voor niet leden
Members only: 
No (all Atos employees)
Maximum tickets or persons per subscription: 
1
Children allowed: 
Yes
Minimum age: 
12

Greentwist Healthy Cooking

Greentwist Cooking is een initiatief van Iris Heuer. Zij is een erkend healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Greentwist is ontstaan vanuit liefde voor koken en eten én een passie om mensen te leren over gezondheid. Het is de missie van Greentwist om ieder individu vanuit een holistische visie en gezonde voeding, optimale gezondheid te laten ervaren. Haar Cooking School nodigt je uit om op onderzoek te gaan naar een voedingspatroon wat klopt voor jou.
Puur natuur en groenten in de hoofdrol! Waar we heel veel verschillende opvattingen hebben over voeding zijn we het qua gezond eten met elkaar over 1 ding eens: zoveel mogelijk groenten eten in alle kleuren, geuren, soorten en maten. Daarbinnen zie je enige variatie, wel of geen fruit, wel of geen dierlijke producten, wel of geen koolhydraten maar de rode draad is eten uit de natuur. Het is heel belangrijk voor onze gezondheid om weg te bewegen van bewerkte producten, vooral geraffineerde suiker en geraffineerde koolhydraten.
Deze workshop vindt plaats in ieders eigen keuken onder de bezielende leiding van Iris in combinatie met een online Teams-event.
 
In dit event maken we gezamenlijk een zalig 2-gangen healthy diner gebaseerd op de Lente! En daarna lekker smikkelen met het gezin of vrienden…
 
Informatie:
- We sluiten de inschrijving 1 dag voor het event.
- Dit event wordt gehouden via een online Teams-event vanuit de eigen keuken.
- Inschrijving is voor het lid zelf (1 persoon a 5 euro eigen bijdrage). Wie er verder thuis allemaal mee wil eten (2-X personen) is helemaal aan jou… het boodschappenlijstje is flexibel op te halen!