FUNology Wandel Mee voor een Goed Doel

Date: 
Tuesday, 1 March, 2022 - 00:15 to Saturday, 31 December, 2022 - 23:45
Pricing: 
€ 0,00 voor leden en € 0,00 voor niet leden
Members only: 
Yes (members only)
Maximum tickets or persons per subscription: 
5
Children allowed: 
Yes
Minimum age: 
0

FUNology Wandel Mee voor een Goed Doel!

Na het enorme succes van het ‘Ommetje Event’ van 2021 waarmee we € 500 hebben gedoneerd aan de Hersenstichting kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven want wandelen houdt je hersenen gezond!
 
Dit keer hebben we naast de Hersenstichting nog een extra goed doel waar Atos medewerkers actief bij betrokken zijn : Prinses Maxima Centrum in Utrecht Elke dag een korte of langere wandeling maken is belangrijk voor je gezondheid. Je hebt meer energie na het lopen van dat blokje om. Neem de tijd om even tot rust te komen… sterker nog: je gaat verlangen naar je dagelijkse energy boost.

FUNology roept haar leden op om mee te doen in haar team en dat doen jullie niet voor niets. Samen lopen we voor een goed doel!

 
Hoe kun je deelnemen aan team FUNology:
 
  • Download de app Ommetje op je telefoon (Android of IOS).
  • Maak een account aan.
  • Gebruik de teamcode in de app om aan team FUNology deel te nemen. De teamcode is alleen zichtbaar als je als lid ingelogd bent.
  • Loop je al met Ommetje net als vele anderen? Haak dan bij team FUNology aan met de Teamcode!
  • Wil je gezin met je meelopen? Doen!
  • Teamcode GHMTH (s.v.p. deelcode alleen zichtbaar bij members die ingelogd zijn)
 
FUNology meldt maandelijks het totaal aantal verzamelde punten van de afgelopen maand en het totaal aantal behaalde punten tot dan toe in haar maandelijkse nieuwsbrief. Deze wandelactie loopt toten met 31 December 2022 waarna in de nieuwsbrief van Januari 2023 de eindstand bekend gemaakt wordt.
 
FUNology doneert € 100,00 aan de Hersenstichting als we de 20.000 verzamelde punten behalen en daarnaast doneert FUNology € 250 aan Prinses Maxima Centrum in Utrecht ,dit kan nog oplopen tot een maximum van € 400,00 als we de 80.000 punten halen maar hier moet natuurlijk wel voor gelopen worden! Dat lijken heel veel punten maar zoals vele handen licht werk maken, maken vele lopers …
Als tegenprestatie gaan Atos medewerkers van Healthcare & Life Sciences die betrokken zijn bij het charity fonds actief meehelpen met het werven van actieve lopers voor het Prinses Maxima Centrum in Utrecht en gaan ze meehelpen met het organiseren van FUNology events bv stadswandelingen.

Meer informatie over Ommetje is te vinden op https://www.hersenstichting.nl/ommetje/
 
Vragen? Hulp nodig? Stel ze aan FUNology@atos.net