FUNology Familiedag in Toverland

Date: 
Sunday, 26 June, 2022 - 09:30 to 18:00
Pricing: 
Leden/partner/gezinsleden: € 15,00 p.p., Niet leden € 40,--
Members only: 
No (all Atos employees)
Children allowed: 
Yes
Minimum age: 
0
Toverland is gekozen in de ANWB top 3 van Leukste uitjes van 2020! Toverland kenmerkt zich door het relatief kleine oppervlak in vergelijking met bv. de Efteling waardoor je in een 6-7 minuten het hele park kunt doorkruisen maar ook door de korte wachttijden bij haar (top-)attracties. Daarnaast is Toverland voorzien van fantastische faciliteiten voor jong en oud: reusachtige achtbanen, snelle rides, wildwaterbanen, veel attracties voor grotere en kleinere kinderen (in- en outdoor), theater, uitstekende horeca en prachtig aanlegde themagebieden.
 
Struin heerlijk rond in Ithaka, in Avalon, Port Laguna en de andere themagebieden. Laat je overweldigen in de vette houten achtbaan Troy, het brute geweld van de Booster Bike, turning coaster Dwervelwind, wing coaster Fenix of hang lekker te hangen in zweefmolen Djinn. Ontwijk de watermassa's in de Djengu River of Expedition Zork of heb gewoon pech dat je nat wordt. Klim en klauter in de hoogte in het Land van Toos of probeer boven op de hoed van Toos Toverhoed te komen. Kortom: voor iedereen wat wils, jong en oud, om je een dag magisch uitstekend te vermaken!
 
En, omdat we vinden dat we EINDELIJK wel een LEUK uitje hebben verdiend met z’n allen, krijg je voor elke betalende deelnemer in de goodiebag voor € 15 p.p. aan Toverduiten die je in het park kunt gebruiken voor een natje en een droogje!! Met andere woorden LEDEN/PARTNER/GEZINSLEDEN kunnen nu GRATIS naar ons FAMILIE EVENT!
 
Wees er wel snel bij want we hebben maar een beperkt aantal entreebewijzen beschikbaar en OP=OPBen jij benieuwd geworden naar Toverland? Kijk maar eens op deze links:
 
DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN
Na 10 juni kan alleen nog verzocht worden om een plek op de wachtlijst via mail aan funology@atos.net.
 
Andere vragen of opmerkingen zoals bv. over een dieet, allergieen, handicaps of andere punten? Stel ze aan funology@atos.net en vermeldt ze in jouw inschrijving.