Coffee Experiences Eindhoven

Date: 
Sunday, 27 June, 2021 - 11:00 to 19:00
Pricing: 
€ 12,50 voor leden en € 40,00 voor niet leden
Members only: 
No (all Atos employees)
Children allowed: 
Yes
Minimum age: 
8

Coffee Experiences Eindhoven

Ook tijdens het thuiswerken is koffie een belangrijke brandstof. Ook thuis kan er zoveel méér met koffie. Missen jullie de DE-koffie op kantoor? Of hou je liever van het  "bakkie pleur" wat je thuis maakt? Of toch de makkelijke weg van het knopje zoals de Senseo, Nespresso of Dolce Gusto? Wij weten dat het veel beter kan na een workshop bij Coffee Experiences in Eindhoven :-).

 

In de workshop wordt jij meegenomen in de wereld van koffieculturen, de geschiedenis en herkomst van koffie en veel verschillende smaakbelevingen. Dit gebeurt aan de hand van verhalen en demonstraties maar je wordt ook zelf aan het werk gezet. Het hele proces van koffieplant tot drinkbare koffie komt aan bod.
 
Tijdens de workshop proef je diverse koffies en koffiebereidingen: van een opgiet filterkoffie tot een originele Dutch Cold Drip. Natuurlijk mag een alcoholvrije koffiecocktail ook niet ontbreken. Kortom van de eerste Nederlandse koffie omstreeks 1706 tot allerlei experimenten van vandaag de dag. Tijdens de workshop is er volop tijd voor vragen en na afloop krijgt iedereen een hele leuke en zeer goed gevulde surprise mee om thuis verder te experimenteren en te proeven.
 
Inschrijving sluit op 18 juni of vol=vol! De Coffee Experience is "coronaproof"" en kleinschalig met maximaal 8 personen per sessie. De FUNology-crew zal na sluiting van de inschrijving een sessieindeling maken en de ingeschreven deelnemers op de hoogte stellen.