Breeland Expeditie in t Duuster

Date: 
Saturday, 26 March, 2022 - 17:00 to 23:00
Pricing: 
€ 15,00 voor leden en € 40,00 voor niet leden
Members only: 
No (all Atos employees)
Children allowed: 
Yes
Minimum age: 
12

De Expeditie in ’t Duuster vindt, zoals de naam al doet vermoeden, plaats in ’t Duuster (het donker) dus we starten na zonsondergang bij Breeland Recreatie in Annen.
 
Voordat we daadwerkelijk van start gaan met de Expeditie in ‘t Duuster, genieten we eerst van een lekkere BBQ met stokbrood met kruidenboter, diverse salades en sauzen, dikke patatten, runderburgers en kippendijensaté (nog wel even zelf grillen!) wat een goede basis is een goede basis voor de rest van de avond! Na het eten, als iedereen de warme kleding en schoenen aan heeft, kan er gestart worden met de Expeditie.
 
De Expeditie start vlakbij Breeland met een vuurproef. Bij de vuurproef kan de echte vuurstoker zijn kwaliteiten tonen waarbij medewerking van de teamgenoten om het vuurtje brandend te houden uiteraard niet mag ontbreken. Een brandend vuurtje is hét startsein voor vertrek naar het basiskamp. Dit basiskamp is vervolgens het begin- en eindpunt van verschillende expeditie opdrachten. Met elke expeditie opdracht verdient een team een stuk van een vlag. Verover de hele vlag en zorg dat jouw team de vlag als eerste in de top gehesen heeft!
 
 
 
Een vlag verdien je uiteraard niet zomaar. Er zullen verschillende vaardigheden aangesproken worden om het einddoel te bereiken. Iedere teamgenoot kan hierbij een inbreng hebben. Een kano-opdracht (als het weer het toelaat) vraagt lichamelijke behendigheid van de deelnemers, de cryptische opdracht vraagt geestelijke behendigheid. Een route afleggen met kompas doet een beroep op uw padvinderslogica. Voor de oriëntatie route is een beetje padvinderslogica ook geen overbodige luxe al helpt gezond verstand natuurlijk ook. Wat we nog wel verklappen is de puzzelopdracht. De vlag die de top moet bereiken is in stukken geknipt. Voordat de vlag gehesen kan worden zullen dus de juiste stukken op de juiste plek geplaatst moeten worden. Welk team hijst als eerste de teamvlag in de top?
Na afloop borrelen we natuurlijk nog lekker even (of wat langer…) na met een aantal consumpties en warm bittergarnituur om de in- en uitwendige mens weer aan te sterken.
 
 
Wees er snel bij want vol=vol! Als het event vol is, stuur een mail naar FUNology@atos.net als je een plaats op de reservelijst wil.
Programma:
 
Vanaf 17.00 uur: inkom op locatie Breeland Recreatie, De Buiten 4 in Annen (Drenthe).

 
Aanvullend:
 
  • Inschrijving sluit op 21 maart om 12.00 uur.
  • Voor dit event kan 1 lid zich met het gezin inschrijven (maximaal 4 personen per lid inclusief het lid zelf).
  • Informatie over het evenement (zoals de exacte starttijd, kledingadvies etc) wordt ruim van te voren gecommuniceerd door FUNology
  • Leeftijdsgrens is minimaal 12 jaar.
  • Restitutie van betaalde eigen bijdrage bij late afzegging is niet meer mogelijk door aangegane verplichtingen met de eventorganisator.
  • Voor meer informatie, zie https://breelandrecreatie.nl/arrangementen/arrangement-in-t-duuster/.
Vragen? Stel ze aan FUNology@atos.net.