FUNology Familiedag in Toverland

Date: 
Sunday, 14 June, 2020 - 09:30 to 18:00
Pricing: 
Leden/partner/gezinsleden: € 15,00 p.p., Niet leden € 40,--
Members only: 
No (all Atos employees)
Children allowed: 
Yes
Minimum age: 
0
Toverland is gekozen in de ANWB top 3 van Leukste uitjes van 2020! Toverland kenmerkt zich door het relatief kleine oppervlak in vergelijking met bv. de Efteling waardoor je in een 6-7 minuten het hele park kunt doorkruisen maar ook door de korte wachttijden bij haar (top-)attracties. Daarnaast is Toverland voorzien van fantastische faciliteiten voor jong en oud: reusachtige achtbanen, snelle rides, wildwaterbanen, veel attracties voor grotere en kleinere kinderen (in- en outdoor), theater, uitstekende horeca en prachtig aanlegde themagebieden.
 
Struin heerlijk rond in Ithaka, in Avalon, Port Laguna en de andere themagebieden. Laat je overweldigen in de vette houten achtbaan Troy, het brute geweld van de Booster Bike, turning coaster Dwervelwind, wing coaster Fenix of hang lekker te hangen in zweefmolen Djinn. Ontwijk de watermassa's in de Djengu River of Expedition Zork of heb gewoon pech dat je nat wordt. Klim en klauter in de hoogte in het Land van Toos of probeer boven op de hoed van Toos Toverhoed te komen. Kortom: voor iedereen wat wils, jong en oud, om je een dag magisch uitstekend te vermaken!
 
Ben jij benieuwd geworden naar Toverland? Kijk maar eens op deze links:
Website: https://www.toverland.com
Wiki: https://nl.wikipedia.org/wiki/Attractiepark_Toverland
 
Inschrijving sluit op 1 Juni. Ben er snel bij want op=op!
Na 1 Juni kan alleen nog verzocht worden om een plek op de wachtlijst via mail aan funology@atos.net.
 
Andere vragen of opmerkingen zoals bv. over een dieet, allergieen, handicaps of andere punten? Stel ze aan funology@atos.net en vermeldt ze in jouw inschrijving.
 
Programma:
  • Datum: 14 Juni 2020 vanaf 09:30 uur.
  • FUNology deelnemers parkeren is gratis.
  • Vanaf 09:30 uur opent de ontvangst bij de eigen FUNology-entree waar iedereen een polsbandje om krijgt (=entreebewijs).
  • Bij de entree ontvangst met koffie, thee of wat anders met natuurlijk wat lekkers voor jong en oud.
  • Park opent om 10:00 uur. De ontvangst blijft open tot 11:00 uur voor de deelnemers die wat later willen komen.
  • Park sluit om 18:00 uur (tussen 16:00 en 18:00 uur kan je het park ook verlaten via onze eigen entree).
  • Bij late afzegging na sluiting inschrijving, is restitutie van reeds betaalde eigen bijdrage helaas niet mogelijk door aangegaande verplichtingen met de eventorganisator.