FUNology Art Auction / kunstveiling

Location: 
Date: 
Sunday, 1 September, 2019 - 09:00
Friday, 4 October, 2019 (All day)
Pricing: 
bieden via de atospv.nl kunstveiling site
Members only: 
No (all Atos employees)
Children allowed: 
No
Minimum age: 
0

FUNology Art Auction / kunstveiling

Altijd al een mooi fameus kunststuk thuis aan de muur willen hebben? Dan is dit de unieke kans!

Circa 280 kunstobjecten uit de Atos kunstcollectie worden geveild in de periode van 1 september tot 5 oktober. Tussen de kunstobjecten zitten onder andere werken van Corneille, Brood, Henk van Vessem, Anton Heyboer, Ans Wortel en Karel Appel.

De veiling is toegankelijk via een aparte atospv.nl kunstveiling site. De veiling is toegankelijk voor alle Funology leden EN alle medewerkers met een @atos.net e-mailadres. Alle Funology leden zullen vanaf vrijdag 30 augustus een mail ontvangen met een inlogaccount en de wijze waarop men kan inloggen. Atos medewerkers die geen lid zijn van Funology kunnen zich los registreren via de atospv.nl site. Op de atospv.nl site is een aparte info pagina met de nodige uitleg.

De atospv.nl site zal vanaf vrijdag 30 augustus open worden gesteld. Biedingen op de kunstobjecten zijn mogelijk vanaf 1 september 09:00 tot zaterdag 5 oktober 00:00. De hoogste bieder krijgt na 5 oktober een mail dat hij/zij het kunstwerk bemachtigd heeft. Na overmaking van het bedrag kan het kunstwerk opgehaald worden. De kunstwerken kunnen worden afgehaald op maandag 14 en dinsdag 15 oktober van 16.00 tot 20.00 uur op ons hoofdkantoor te Amstelveen.